specialist för fysikalisk vaskulär terapi BEMER

Klangmassage innebär att man ställer en eller ett antal therapiklangskålar på eller runt kroppen, t.ex. ovanför huvudet, nedanför fötterna, på ryggen, magen eller undersidan av fötterna. Skålarna slås an med en filtkläpp och börjar vibrera varvid en närapå fin klang sprider sig i rummet. Du som klient ligger på en behandlingsbänk i dina egna kläder med en filt över dig. Vibrationerna och det vackra ljudet från skålarna ger ett behagligt  mycket avslappnande tillstånd i kroppen med betydande hälsoeffekter som följd.

Klangmassage bidrar till


     djup avslappning

     lösa upp kroppsliga och själsliga blockeringar

     varsamt massera och harmonisera varje kroppscell

     höja självmedvetandet och kreativiteten

     stärka de självreglerande och självläkande krafterna

     skapa ny livsglädje


       


Peter Hess, dipl. ing. för fysikalisk teknik, har lyckats bringa den gamla vetskapen om klang från Himalaya till Europa. Klang och rhytm har läkande krafter på kropp, själ och sinne. Peter Hess har anpassat teknikerna till våra västerländska behov - i en tid av mycket stress och ohälsa.


Peter Hess®-Klangmassage bidrar till kroppens harmonisering av kropp, själ och sinne och stimulerar därmed kroppens självreglerande och självläkande krafter. Peter Hess®-Klangmassage används i Tyskland även inom skolmedicinen.

Vi på More Health More Life är utbildade på Peter Hess Institutet

Varmt välkommen till en avkopplande stund

i klangens värld!

KLANGMASSAGE